2 bisexuella killar för trekant

Tjej söker trekantSuget efter en trekant med två bi-killar är stort och därför undrar jag om du och en kompis vill hänga på? Japp, du och en kompis som du redan känner då det är viktigt för mig att ni är bekanta och bekväma med varandra sedan tidigare.

Önskemål jag har är en maxålder på 40 år (om en av er är 41 så kommer jag nog överleva ändå), trevliga sociala and all that jazz. Dessutom ska ni vara singlar eller kunna verifiera att eventuell partner är medveten om vad som kommer hända. Gärna leksaker med i buset (jag har en liten samling) och jag ser helst att åtminstone en av er är dominant gentemot mig, helst bägge två. Det kan hända att jag efterfrågar dp eller också inte. Om någon av er gillar pegging så går det att lösa också. ? Vi behöver även en plats att busa på och där behöver jag hjälp då min lägenhet inte är lämplig. ?

I övrigt är det inte så komplicerat eller pretentiöst, vi sveper en kaffe någonstans, utan att ha bråttom och beroende på hur vi känner kemin så busar vi eller så önskar vi varandra lycka till och skiljs åt.

Låter det intressant? Jamen dåså, släng iväg ett brev så får vi se vad som händer. Skulle det vara så att jag inte svarar även om jag läst så beror det troligtvis på att jag inte hinner om det blir många svar.

Btw, kom ihåg att jag efterfrågar två bisexuella killar som känner varandra, är ni hetero eller är du ensam så behöver du inte svara för jag letar inte efter er/dig just den här gången.

Kram!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *