Gift hotwife söker en vältränad älskare

jag är en Gift hotwife32 årig gift hotwife söker en lång vältränad älskare under 40år med hårfritt bröst och god hygien.

Du ska inte bara vilja knulla utan även mysa, ta ett glas vin, se en film, jag älskar smek, kyssar och närhet, att bli väckt utav en hård kuk är också helt underbart, mitt i natten är sjukt hett. Du ska även hjälpa mig utvecklas sexuellt i min takt (vill gärna lära mig ta fen analt, suga djupare, testa olika ställningar och olika platser.

Du som skriver ska gärna ha Bull erfarenhet då du kommer få ha en dominant sida mot min man/cuck först och främst över chatt men även vara öppen med att han kommer kanske delta om allt känns rätt. Du får även vara dominant mot mig till en viss gräns.

Söker kvalité före kvantitet så du som svarar ska vilja ha något långsiktigt.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *