Gift söker hård kuk

Gift dam söker hård kukVill inte ha kommentarer, endast seriösa svar. Jag är lyckligt gift, skulle aldrig göra ngt utan min makes vetskap, vi har världens bästa sex. Detta är bara en ”lyx” för att vi kan och det är spännande. Du måste vara fräsch, lyhörd men ändå kunna ta för dig. Allt sker på mina villkor!

Jag är ganska liten, blond, blåögd, ser yngre ut än vad jag är (säger andra), trång enligt de som provat. Vi kan ha ”telefonsex” Vi kanske kan träffas i din bil? Jag smeker din kuk hård innan jag glider ner sakta över den och rider dig tills du nästan kommer .Då ställer jag mig på alla 4a så du kan hålla mina höfter och knulla mig hårt bakifrån. Lovar att du får det skönt.

Jag är nyfiken på allt spännande om du kan knulla mig riktigt hårt. Gillar även analt, känna din kuk glida in där det är så trångt.. Kanske träffas vi en snabbis och du bara knullar mig långt ner i halsen och jag suger av dig ? Du måste våga lämna kort osv, du får gärna vara gift, helst inte singel. Kan med rätt kille vara kissnödig. Vi får se vad som händer, men allt är skyddat!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *