Hotwife söker grov kuk

En HotwifeHejsan!

Jag är en hotwife och söker en man med grov kuk som kan knulla mig ordentligt (Med kondom) och sedan spruta mig i munnen, du ska också kunna filma delar och avslutet :). Besöket sker hos dig och bara dig som är i närheten eller i Sörmland

Krav:
175cm> 25-50 år, grov hård kuk, Europeisk.
Du ska vara avslappnad och självsäker, jag vill inte känna någon bekräftelsetörst och jag uppskattar 15-20 minuter sessioner mycket mer än något sorts hävdande maratonknull.

Omständigheter:
Kommer inte svara på människor som inte håller kraven, kommer inte svara människor som inte har möjlighet och läge, jag kommer inte åka till Göteborg, kommer inte dela min kik innan jag säkerställt krav, läge, möjlighet och kuk :).

Jag är inte svår att få till det med om omständigheterna är rätt ?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *