Jag söker en älskare

Dam söker älskareJag söker en älskare. Har tendens att tröttna på kk väldigt snabbt därför söker jag någonting som ger det där lite extra. Lite pirr innan sex. Någon som kan kyssas och därigenom visar lyhördhet. Att vänta in. En middag, vanligt soffhäng eller vad som. Jag har egen stabil ekonomi så jag letar inte efter nåra sugar daddy. Sist jag skrev att middag är trevligt var det nån som undrade om jag är en hora? Men det är jag ju inte.

Är en ganska vanlig kvinna med barn och jobb och hela kittet. Jag kan vara rolig om jag orkar. Om vi klickar går jag gärna på sexfest. Har en del erfarenhet av att vara flera. Gillar olika saker med rätt personer. Du är singel, du bor i Stockholm. Du är någorlunda kring min ålder. Du är väldigt renlig av dig och gärna helt rakad. Fingrar och tunga är det som intresserar mig mest.

Har du en kuk också? Kul för dig. Om du inte gillar att slicka så är det ingen idé att du skriver. Har slutat kompromissa bort det som är viktigast för mig. (Ameh suger du kuk dååå?) Lugn. Jag blir inte kåt av att suga. Men när jag är kåt vill jag suga. Ta in de två meningarna.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *