One night stand

One night stand ikvällHej där alla snyggingar! Jag är en glad och positiv tjej som är lite sugen på en ”one night stand” så att säga! Jag är flyttbar och kommer gärna hem till dig så vi kan mysa tillsammans och njuta under en natt där jag gör allt du ber om! Jag är ganska sugen på en trekant också, så om du har någon som du vet vill vara med på detta så går det bra för mig oavsett om det är en kille eller tjej. Dock kan vi knulla bara du och jag om du vill det!

Jag har inga sjukdomar och hoppas att du inte heller har det, för då kör vi utan skydd! Vet att det är mycket skönare att knulla utan kondom och därför vill jag att du kör utan, men som sagt, du får inte ha sjukdomar!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *