En mogen kvinna

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!


Klapp, klapp, klapp … låter det när den otåliga klacken på de röda pumpsen slår i marmorgolvet. Zarah sliter blicken från den stora klockan på väggen bakom det övergivna, krökta skrivbordet och tittar i stället ner på sitt förgyllda, lilla armbandsur runt höger handled.

De får fem minuter till på sig, tänker hon. Som chef kan man inte begära att sina anställda ska hålla tiderna om man inte kan göra det själv.

Hon suckar och stoppar den otåliga hälen. Luften är behagligt sval och hon känner hur det drar lite kring hennes silkesklädda vader. Det är inte för pengarnas skull som hon sitter i skinnsoffan och väntar så hon kan lika gärna resa sig upp och gå om hon vill.

Glasdörrarna ut till den gröna korridoren öppnas och en slank, ung kvinna med utsökt, bronsfärgad hy och blanksvart, långt hår kommer in. Zarah lägger genast märket till att den unga kvinnan har lika röda skor som hon själv och plötsligt blir hon osäker på om hon klätt sig för ungt. Man behöver inte klä sig som en tant bara för att man är 55 år gammal, men man vill inte heller framstå som en kvinna med åldersnoja.

Den unga kvinnan stannar förvånat till när hon får syn på Zarah och tar mobiltelefonen från örat. Zarah besvarar lugnt hennes blick. Det här måste vara Andreas Axlanders sekreterare Yolanda som mässingsskylten fram på skrivbordet sagt henne.

”Zarah Schuldt?”

”Ja.” Varför låter hon så förvånad? Zarah fick tid till anställningsintervjun för över en vecka sedan och om denna kvinna är Axlanders sekreterare så borde hon ha koll på det, annars gör hon inget vidare värst jobb.

Den unga kvinnan skrattar till och kommer fram med utsträckt hand. ”Känner du inte igen mig?”

Nu när hon säger det. Yolanda verkar bekant.

”Stephanie Lanzelius”, fortsätter hon när de hälsar.

”Åh.” Zarah ler. Nu kommer hon ihåg sin gymnasieelev. Det är snart tio år sedan hon slutat som lärarinna och i stället satsat fullt på familj och hem. Hon tittar till på mässingsskylten.

Den unga kvinnan skrattar igen. ”Jag har bytt namn. Ville hedra mitt grekiska arv.”

”Yolanda. Mycket fint.”

”Tack.”

Så blir det plötsligt fart på henne. ”Du får ursäkta, men det har kört ihop sig lite.” Yolanda pustar och himlar med ögonen när hon ställer sig bakom sin stora dataskärm. ”Andreas sitter i en konferens som dragit ut på tiden och jag var tvungen att ta emot några utländska investerare.” Blicken far snabbt över skärmen och hon knappar några gånger på tangenterna. ”Han håller precis på att avsluta.” Hon lyfter huvudet och ger Zarah ett spralligt leende som hon känner igen sedan skolan. ”Vill fröken ha kaffe medan du väntar?”

”Kommer jag behöva vänta länge till?” frågar hon. ”Jag måste vara på ett annat ställe om en timme.”

Yolanda stirrar som om det är helt främmande för henne att någon skulle kunna ställa krav när de sitter och väntar på en anställningsintervju med Andreas Axlander.

”Nej, som jag sa så kan han snart ta emot dig. Kaffe?”

”Ja, tack.”

När hon serverar Zarah kaffet påpekar hon att det snart kommer att bli hennes arbetsuppgift.

”Jag har inte fått jobbet än”, svarar Zarah nyktert.

Yolanda skrattar och Zarah kan känna den ljuvliga doften av hennes schampo när hon svänger på håret.

Tio minuter senare har Zarahs häl blivit otålig igen.

Yolanda som koncentrerat suttit och arbetat framför datorn sliter sig plötsligt från skärmen.

”Andreas tar emot dig nu.” Hon gestikulerar mot den höga dörren.

Zarah reser sig ur soffan, slätar till den marinblåa klänningen som smakfullt räcker henne över knäna och pressar efteråt upp dörren in till Andreas Axlanders kontor.

Med tanke på hur den höga byggnaden ser ut utifrån så har hon förväntat sig att chefens kontor ska ha stora fönster, men att kontoret är stort som en liten lägenhet har hon inte räknat med. Där finns en gedigen soffgrupp, en liten köksstation och en benvit dörr som hon gissar på leder in till ett badrum. Zarahs blick vandrar upp i det höga taket där futuristiska lampor skapar ett behagligt ljus att arbeta i.

En ung man, mycket ung, slår igen sin bärbara dator och reser sig ur en fåtölj. Han kan inte vara mycket äldre än Nils, tänker hon. Hennes 27-åriga son.

Han ler brett och kommer fram till henne med långa kliv. ”Välkommen, Zarah.”

Hon tar hans hand och konstaterar nöjt att det inte är som att hälsa på en urbenad fisk. Men det där barnsliga ansiktet?

”Tack. Så du är Andreas Axlander?”

”Du låter förvånad.”

”Det är svårt att bestämma en ålder utifrån hur man ser ut”, svarar hon.

Han släpper hastigt hennes hand och går mot det stora skrivbordet. ”Men du är femtiofem år gammal, utbildad religion och historielärare på gymnasienivå och har en passion för katter.” Axlander sätter sig ner bakom skrivbordet. ”Jag måste fråga: Är du en crazy catlady?”

Varför hade hon skrivit i sitt CV att hon volontärarbetet på stadens katthem?

Zarah sätter sig ner i besöksstolen av skinn. ”Nej, det är jag inte. Min man är allergisk.”

”Din man är Ola Schuldt, inte sant? Toppadvokat?”

”Det är riktigt.”

Hon ser det i hans blick. Varför sitter hon här och söker jobb som i realitet hans uppasserska? Arbetsuppgifterna är bland annat att svara på skräpmejl, koppla vidare samtal, tugga papper, förbereda fikabord till konferenser och servera kaffe till chefen. Allt det som Yolanda gjort innan, men som ligger under hennes utbildningsnivå.

”Hörde någonstans att han gått i pension och flyttat hem till Sverige igen.”

Zarah pressar fram ett leende. ”Ja.” Det är inte hennes man de sitter här och ska prata om.

Axlander knäpper händerna i knät och sjunker ner i kontorsstolen som en annan pojkspoling. ”Så varför vill du ha det här jobbet?” Han rycker nästan osynligt på axlarna.

Hon bestämmer sig för att vara ärlig. Som sagt, det är inte hela världen om hon inte skulle få jobbet. Förmodligen finns det en yngre förmåga som det här barnsliga ansiktet kommer finna mer lämpligt.

”Du verkar känna till min mans karriär. Redan innan vi flyttade till London sa jag upp mitt arbete för att bli hemmafru. Det fungerade så länge Ola hade sitt eget arbete att gå till, men när han gick i pension …”

När hon tar ett andetag sticker Axlander in: ”… Så har det börjat knaka i fogarna?”

”Ja”, svarar hon aningen irriterat, gillar inte när han lägger orden i hennes mun såhär. ”Barnen är vuxna. Det är bara jag och Ola.” Hon biter sig i kinden för att inte avslöja att hon ganska nyligen blivit mormor. Varför hon inte vill avslöja det inför den här unge chefen vet hon inte.

Axlander reser sig ur stolen. ”Jag måste säga att du har mest yrkeserfarenhet av alla som sökt, dessutom en högskoleutbildning.” Han går runt skrivbordet och Zarah känner sig lite illa till mods när han försvinner ur hennes synfält, men hon vägrar att vrida på huvudet.

Så känner hon hans starka händer på sina axlar. Hon rycker till men slappnar snabbt av när han börjar krama dem mjukt. ”Du måste träna”, spinner han. ”Din kropp är väldigt fit.”

”Ja, jag joggar varje morgon och kör crossfit tre gånger i veckan.” Ola har aldrig kommenterat hennes vältränade kropp som hon börjat bygga upp för några år sedan när hon gjort sig införstådd i att hon blivit alldeles för lat.

”Det gillar jag väldigt mycket.”

En tumme smeker upp för hennes nacke och stannar under den strama hårknuten. De små håren på armarna reser sig när han börjar med ett lätt tryck massera hennes nacke medan den andra handen smeker ner över nyckelbenet och glider längs hennes raka dekolletage.

”Du är så spänd”, fortsätter han spinna.

”Ta bort händerna”, ber hon svagt.

Han lyssnar inte, i stället sträcker han ner handen i klyftan mellan hennes stora, runda bröst. Zarah flämtar till och tänker att hon måste stoppa honom men samtidigt reagerar hennes kropp på hans beröring med att bli alldeles varm. Det var en evighet sedan hennes man tagit på henne på det här sätet. Om han någonsin har gjort det.

Hon känner hans varma andedräkt mot nacken när han böjer sig ner mot henne. Den manliga doften som sveper in i hennes näsborrar är berusande.

”Vilka härliga silikonpattar du har”, viskar han hest i hennes öra. ”Har jag rätt i att det varit en present från din man?”

Han har rätt. Hon fick dem när hon fyllde 50. Zarahs andning blir tyngre när Axlander pressar sitt skrev mot hennes arm så att hon anar den allt större bulan. Handen tvingar ner klänningen och kupar sig om ett bröst. Han hummar mjukt och kysser hennes hals. Det får henne att luta tillbaka huvudet en aning. Han svarar med att greppa tag om hennes hårknut och bända bak huvudet så han kan sticka in sin tunga i hennes mun. Hon utstöter ett litet förvånat rop, ovan som hon är att bli kysst så här. Det märks att han är en nyare utgåva, en ung man som vill ha henne nu. Zarahs kropp brinner som en vårdkase. Den signalerar att det är dags. Hon slänger vettet åt sidan och låter sig uppslukas av denne unge mans famntag. Tänka sig att han vill ha henne. Men hon vet själv att hon ser bra ut för sin ålder, trivs med sin kropp, så varför skulle han inte vilja ha henne?

Med ena bröstet hängandes utanför linningen reser hon sig upp och vänder sig så hastigt om att hans händer tappar fokus. Hon finner sig stirra upp i hans gråblå ögon och upptäcker för första gången att hans ansikte fått en ny karaktär, en mognare som slår ner henne i fotknölarna. Andreas Axlander vet vad han vill.

Han står så nära och hon vet inte riktigt varför hon gör det. Hon tar tag i hans rödrutiga slips så den gyllene slipsnålen hoppar skramlande ner på skrivbordet. Med ett litet morrande som visar hans vita framtänder, sliter han upp hennes klänning över midjan och tvingar ner hennes rumpa på skrivbordets hårda kant. Hon sträcker bak en hand och griper hårt tag om en miniräknare när han drar undan hennes trosa så den skär in i ena ljumsken. Det kokar i kroppen, något hon inte upplevt på länge. Deras läppar möts och hon känner hur han knäpper upp knappen i det gråa kostymbyxorna och drar ner gylfen. Den hårda lemmen som lägger sig mellan hennes lår får henne att maka sig lite närmare. Hon vill. Hon tänker inte. Hon har längtat för mycket.

Hans intensiva blick bottnar i hennes och hon kastar huvudet tillbaka när hans fingrar trycker sig in i hennes slida. Hon för upphetsat ner en hand mellan sina ben och börjar ivrigt massera klittan vilket gör att han utstöter ett nöjt ljud mot hennes läppar när han upptäcker det.

Axlander sliter itu hennes trosa och ränner in lemmen i henne. Hon skriker som en porrstjärna och krokar benen, med sina stay-ups, om hans smala höfter, andra handens långa, röda naglar gräver sig ner i hans muskulösa axel. Hon tittar upp och ser sina egna fötter, rakt upp i luften, darra med hans stötar. Hon har tappat en sko.

Han stönar och skrivbordet klagar under dem när de knullar. Zarah vrider på huvudet och blir än mera upphetsad när hon tänker på att det kanske finns någon annan som ser dem genom de stora, ljusa fönstren. Den retfulla kuken förvandlar henne till ett vilddjur och hon masserar sin klitta hårdare.

”I din ålder gör det väl inget att jag tankar dig full?”

Hon hör knappt vad han säger, för hon är för koncentrerad på att hon inte får komma. Den svullna slidan är på väg att explodera, men hon tänker inte komma, därför tar hon bort sin hand samtidigt som hon suckar besviket.

”Nej”, svarar hon.

Axlander kommer ljudligt, sprutar långt upp i henne, spänner sina starka armar som häver sig mot hennes sidor.

Efter ett omtöcknat ögonblick, rättar Zarah till sina kläder och tar på sig skon som hamnat på mattan bakom besöksstolen. Efter att han själv fått ordning på sina egna kläder, sitter han lojt på skrivbordet och studerar henne.

”Hur gärna vill du ha jobbet?”

Hon tittar på honom. ”Jobbet är inte viktigt.”

Axlander flinar. ”Hur gillar du arbetsuppgifterna?”

Hon förstår honom. ”Trevliga.”

”Tycker du nu kanske.”

Hon ger honom en misstänksam blick. ”Ja, tack då.” Hon går mot dörren medan fantomkänslan av hans kuk dunkar i hennes sköte. Orgasmen som gett sig gällande har börjat lugna ner sig och hon kan inte fort nog komma hem till sitt vibrerande ladyfinger.

När hon kommer ut från kontoret reser sig Yolanda upp samtidigt som Zarah tar upp sin Iphone för att skicka ett meddelande till sina vänner att hon inte kommer hinna möta upp dem på stan.

”Fröken?” Yolanda räcker spralligt upp handen i luften.

Zarah sänker Iphonen. Yolandas upprätta hand tar henne tillbaka till småskolan.

”Snälla, har du något att säga så säg det.”

Yolanda flinar. ”Fröken rodnar.”

Ja, det gör hon! Zarah lämnar receptionen genom glasdörrarna och går in på toaletten hon stannat på för att bättra på make-up:en innan anställningsintervjun.

Tre minuter efteråt stiger Yolanda in på toaletten och utan förvarning kommer hon fram, drar ner Zarahs marinblåa klänning under brösten. Den unga kvinnan trycker upp Zarah mot kakelplattorna.

”Vad gör du? Släpp mig!”

Jag har inga trosor på mig, tänker Zarah och vrider på sig, men Yolanda är förvånansvärt stark och håller henne fast mellan kakelväggen och sin egen kropp. Den unga kvinnan trycker sin fylliga byst mot Zarahs nakna silikonpattar och sliter upp hennes händer ovanför hennes huvud.

”Känns det här bekant?” frågar Yolanda.

Zarah stirrar in i hennes mörka ögon. Hon förstår inte vad hon pratar om.

Zarah flämtar: ”Släpp mig!”

När hon försöker slita sig loss spänner Yolanda sin starka kropp för att hålla henne på plats. ”Bråka inte, fröken.” Hon rör sig så deras bröst gnuggas mot varandra. ”Känns inte det här bra? Du gillar väl yngre kvinnor?”

”Nej, nej”, protesterar hon. ”Jag är lyckligt gift. Släpp mig.”

Yolanda har stuckit upp ett knä under hennes kjol så Zarah kan känna den lena huden mot sitt ömma kön. Det är så varmt och fuktigt där nere och det susar i huvudet. Vad är det som händer? Först blir hon så underbart påsatt av den unge chefen och nu står hon upptryckt mot en badrumsvägg med sekreterarens välformade knä mellan benen.

Yolandas hand river i hennes hårknut så testar av det krusiga, rödblonda håret faller ner i Zarahs rodnande ansikte.

”Jag trodde inte det var sant när jag såg min gamla frökens namn på jobbansökan”, säger hon mot hennes läppar. ”Och vilka tuttar! Det är klart att du ska pimpa dig själv men jag måste säga att du är otroligt välbevarad med tanke på åldern.” Hon lindar en rödblond hårlock kring fingret. ”Nästan lika eldrött hår som när du stod framför tavlan, men nu färgar du, eller hur? För att dölja de gråa håren?”

 

Zarah nickar stumt. Hon känner sig så utelämnad, men hon har inte styrkan att protestera längre.

Yolanda böjer ner huvudet och gosar ner ansiktet mot Zarahs bröst. Zarah suckar och låren darrar om knät som roterar mot hennes plaskvåta vagina.

Yolanda släpper ner klacken med en smäll och Zarah kan inte hejda att hon gnyr till när knät lämnar hennes känsligaste del.

Yolanda tar två steg baklänges och drar med sig Zarah som snubblar fram i sina höga klackar. Med en hastig vändning finner sig Zarah stå framför Yolanda och ser sig själv i den rektangulära badrumsspegeln. Brösten ser ännu större ut när de pressas upp mot halsen av klänningens strama linning under dem. Inte förrän nu upptäcker hon att de breda axelbanden slitits itu och hänger som marinblåa band under armarna. I spegeln öppnar Zarahs rödfläckiga ansikte munnen när Yolandas bronsbruna hand hittar ner mellan hennes ben och börjar massera hennes utmärkande klitoris.

Yolandas ögon ser henne över axeln och deras blickar möts i spegeln. ”Jag tänker pulla din håriga fitta tills du kommer skrikande.”

”Nej, nej!”

Hon känner Yolandas bröst mot ryggen och ser den unga kvinnans rovdjursgrin i spegeln medan hon pressar på och pullar henne hårt och skoningslöst.

”Ahhh … Åh, nej!” Hon får inte komma! Får inte!

Yolanda sticker in halva handen i henne och bevisar att Zarah inte är den första kvinnan hon masturberat.

”Åh, nej, snälla sluta!”

”Sluta?” Den unga kvinnan skrattar. ”När du är galen av kåtlust? Du måste skämta?!”

”Nej, nej, nej”, suckar Zarah. Herregud, jag kommer snart.

”Ja, ja, ja!” Yolandas hand griper tag om ett av hennes stora bröst och kramar det hårt. ”Underbara, jävla tuttar!”

Det går inte att hålla emot längre. Hon känner det som om svaga strömmar av el strålar samman och bildar en knut någonstans i hennes slida. Zarah lägger upp högerfotens röda sko mot marmorhandfatet för att ge mer plats åt Yolandas hand. Knuten i hennes inre löses upp och hon kommer i en våldsam sprutorgasm. Strålen träffar kanten av handfatet och sprätter upp några droppar på nederkanten av badrumsspegeln.

Zarahs knän viker sig och hon skulle ha åkt rakt ner i golvet om inte Yolanda stöttat henne.

”Slyna. Underbara, ljuvliga slyna”, viskar Yolanda i hennes öra. ”Det är fan inte varje dag.”

Som vanligt skäms hon. Det är inte varje gång hon får sprutorgasm, men det måste nödvändigtvis hända nu! Det blir så onaturligt och kladdigt och hon minns så väl första gången hon fått det och killen trott att hon kissat på sig.

När den unga kvinnans armar släpper henne tar Zarah emot sig med handflatorna mot handfatskanten och stönar tungt medan musklerna i slidan krampar hårt. Det vill inte sluta utan bara fortsätter.

Yolandas händer får henne att räta på sig och med ett bestämt ryck får hon klänningen på plats över brösten.

Hon har stoppat in de trasiga axelbanden innanför klänningen och fått förlita sig på att bysten kommer att hålla klänningen på plats. Zarah sträcker ut sina silkesklädda ben och stiger ur bilen, noga med att hålla ihop knäna. Bara horor särar på benen. Garaget är kallt och luktar olja och bensin. Bilen låser sig med ett karaktäristiskt ljud. Hon vrider sina händer medan hennes klapprande steg tar henne till hissen. Det är som om hon tvår sina händer innan hon gör sig redo att beträda hemmet.

Hon stiger ur hissen och välkomnas av värmen. När hon låst upp och kommit in i hallen möts hon av tystnaden.

Zarah drar djupt efter andan och ropar oberört: ”Hallå?” Hon sparkar av sig skorna och känner befrielsen av att få pressa hela fotsulan mot den mjuka mattan. Hon kramar med tårna.

Även om ingen svarar kan Ola vara hemma. Han har tvingats skaffa hörapparat för ett år sedan men vägrar acceptera den. Mycket riktigt, hon hittar honom inne på sitt kontor där han ligger avkopplad i sin Lazy boy-stol och läser en tjock bok. När han ser henne i dörren lägger han ner boken på sin stora mage och ler. Han frågar hur det gått på intervjun och hon svarar att hon troligen inte kommer att få jobbet.

”Nej, så är det nog, men du gjorde ett bra försök, älskling. De kommer nog välja en ung student som vill ha lite extra i månaden att servera kaffe.”

Zarah vänder sig halvt ifrån honom. ”Jag tar en dusch.”

”Har du funderat över vad vi ska äta?” frågar han innan hon hinner lämna rummet, men hon hinner inte öppna munnen innan Ola fortsätter: ”Tänkte att vi skulle gå ut. Sebbe lovar fin stämning på Peppar.”

Hon älskar verkligen när hon slipper laga mat, men just i kväll … Nej! För mycket har hänt och hon hade hellre slängt ihop något som finns i kylskåpet och suttit tyst och stilla innan de krupit ihop framför teven som så många andra kvällar sedan de kommit tillbaka till Sverige.

”Älskling, jag är jättetrött.”

Hennes man nickar och tar upp boken igen. ”Du hittar nog på något. Du är ett geni i köket.”

Zarah tar sig in på badrummet där hon gör något som hon inte gjort sedan tonåren, hon smeker av sig klänningen och låter de långa strumporna följa. Känslan av fingrarna mot den släta huden får det att pirra i hela kroppen. Varför har det dröjt så länge innan hon känt på sig själv på det här sättet? Hon har glömt bort hur känslig hennes hud är. Hon fortsätter känna efter, visst har hon fått orgasm, flera gånger – men oftast enbart med sig själv. Ola har träffat de rätta punkterna – efter 33 år som gifta vore det underligt annars, men han har bara fått henne att komma ett antal gånger.

Anställningsintervjun har väckt upp den gamla hettan i kroppen. Hon är en kännande människa, en mogen kvinna som saknat någon som tar tag i henne. En mogen kvinna som väntat på några som Andreas Axlander och Yolanda.

Zarah stiger in i duschen och låter de ljumna strålarna massera skulderbladen. Med långsamma, mjuka rörelser tvålar hon in de stora brösten, känner texturen under handflatorna och njuter av sin egen kropp. Handen glider ner mot den rödblonda triangeln mellan benen och ett finger särar på blygdläpparna. Hon hittar klittan och börjar stönande rotera med fingret. Ola kan inte höra henne. Det är bara hon medan hon drar sig till minne den underbara stunden under anställningsintervjun och Yolandas bestämda hand efteråt.

´Känns det här bekant?´ hade Yolanda frågat och först nu förstår Zarah vad den unga kvinnan menat. Men hur hon fått nys om Zarahs otrohetsaffär med Monica har Zarah ingen aning om. Har Yolanda råkat se dem någon gång i skolans gömda vrår? Det var så många år sedan.

Zarah lutar tillbaka huvudet mot väggen och låter vattnet forsa ner över hennes heta kropp. Händerna klämmer och känner, upptäcker kroppen på nytt, tänker på Andreas och Yolandas smekningar och hur de njutit av henne.

Innan intervjun hade hon inte haft några förväntningar. Hon skulle inte gråta om hon inte fick jobbet, men nu … Zarahs hand får henne att darra och hon kramar ett perfekt bröst med den andra. Hennes underbara tuttar. Nu vill hon dit igen. Hon vill bjuda ut sig till Axlander. Hon vill ha Yolandas händer igen. Dessa underbara unga människor har väckt upp ett slumrande sexmonster hos denna mogna kvinna.

Kroppen darrar och Zarah särar på läpparna så de mjuka strålarna fyller hela munhålan. För andra gången denna dag skakas hennes kropp av en sprutorgasm som plaskar ner på golvet och spolas bort genom avloppssilen mellan fötterna.