Min mogna kvinna och slav

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!


Mari och jag är ett ovanligt par. När vi träffades var jag 28, men såg yngre ut och hon 40, men verkade flera år äldre. Jag var slank, för jag tränade och åt rätt, medan Mari var tjock och rökte. Det var inte ovanligt att vi misstogs för mor och son, istället för man och fru. Jag skojade ofta med Mari att de som såg oss ute, borde få se oss bakom våra dörrar, för jag skulle älska att se hur de reagerade.

Vi träffades på en 071-linje i början av 90-talet när internet knappt existerade. Jag talade in en annons där jag sa att jag ville få träffa en tjock, rund kvinna för kravlösa träffar. En fredagkväll, något efter midnatt, hörde jag Maris röst för första gången. Hon hade svarat på min annons. Hon sa att hon var både tjock som rund och mycket sexuell av sig.

Jag blev så förtrollad av hennes hesa, sexiga röst att jag genast ringde henne. Jag anade att hon sov, men så galen blev jag av hennes svar. Mari svarade och lät så trött.

– Väckte jag dig? Frågade jag.
Ja.
– Ska jag ringa imorgon?
Gör det är du snäll.

Men, trots att jag tänkt lägga på pratade vi i timmar, mest om sex och vi häpnade över hur samspelta vi var.

Vi träffades för första gången kvällen därpå. Jag hämtade Mari vid hennes lägenhet och gav henne ett dussin rosor. Hon var inåtvänd och lite osäker över sitt utseende. Det hade hon inte behövt vara, för jag fann henne så attraktiv som jag hoppats. Hon var 1,60lång och vägde dryga 100kg. Maris hår var ljust, men kortklippt, nästan snagg, men det passade ihop med hennes ansikte och hon hade ett underbart leende.

Två veckor senare sade vi “Jag älskar dig” för första gången till varandra och vi gifte oss blott tre månader efter. Jag flyttade in hos henne, istället för tvärtom för Maris lägenhet låg mer rätt till. Eftersom Mari var infertil, behövde vi inte bry oss om kondomer eller p-piller. När tiden var mogen, var adoption en möjlighet.

Mari och jag matchande varandra sexuellt än mer än jag trott. Fastän hon hade en mycket trevlig personlighet och rolig att vara med, hade vi inte mycket gemensamt, inte så som jag hoppats hos en fru. Även om Mari var intelligent, var hon inte välutbildad, som jag och det visade sig i bristande kommunikation. Jag älskade Mari, men respekterade henne inte pga hennes osäkerhet och så som hon skötte sig.

Men, sexet var så fantastiskt att det gottgjorde allt. Mari var den första kvinna jag haft, som utan tvekan var nymfoman. Sex var som en drog för henne och hon fick aldrig nog. Det var sällan en dag gick utan att vi tappade kontrollen och hade vilt sex, åtminstone två gånger. Först på morgonen före jobbet och sen på kvällen. Ibland stannade vi hemma en hel lördag, eller hela helgen och var nakna hela tiden.

Var gång vi hade sex sade mig Maris anlete och röst att detta var som en besatthet för henne. Att hon befann sig i en egen passionerad värld och koncentrerade all sin energi till att både ge mig och sig själv så mycket njutning som möjligt. Inte en gång såg jag henne le under sex. Så mycket som jag älskade sex, trodde jag mig ändå inte kunde vara lycklig i ett äktenskap där sex var det viktigaste. Men, med Mari var jag det.

En av mina favoritupplevelser med Mari kom när vi hade varit gifta i lite mer än ett år. Det var lördagsmorgon och jag skulle springa marathon den dagen. Mari antog att hon skulle följa med, men vart överraskad när hon förstod att jag hade helt andra planer för henne. Mari och jag hade inte haft sex på fredagskvällen för jag skulle spara min energi till loppet, så vi hade redan varit utan sex i 24 timmar, vilket var ovanligt för oss.

Jag klev ur sängen, tog Maris hand och ledde henne till badrummet. Jag befallde henne att sätta sig på en trästol vänd från dörren. Jag band fast Maris armar och ben till stolen. Jag kan vara både dominant som undergiven, men var bara dominant med Mari, för det var hon oförmögen till. Jag stoppade sen ett par trosor i hennes mun och täckte den sen med silvertejp, för att avsluta med en ansiktsmask över Maris huvud som täckte allt, förutom ögonen och näsborrarna.

Därefter rullade jag in TV:n och videon i badrummet och satte på en av flera porrfilmer som vi hade gjort tillsammans. Videon spolade automatiskt tillbaka filmen, när den tog slut och började om, så hon skulle få se den hela tiden jag var borta. Jag släckte sen och gick.

Eftersom jag ville kunna hålla mig länge den kvällen, satt jag i bilen och runkade av i ett par av Maris flip-flops, strax före och direkt efter loppet.

Jag kom hem sju timmar efter jag gått och klädde av mig så snart jag kom in. Jag gick till badrummet och tände lampan. Jag fick se Maris uppspärrade ögon och hur hon intensivt stirrade på filmen. Jag tog på hennes fitta och den var lika våt som om hon klivit ur badkaret. På sätet hade det bildats en våt fläck. Jag knöt loss hennes ben, lade en kudde på golvet och huvudet på det. Utan att säga så, förstod Mari vad jag ville, vilket var att få hennes fötter i mitt ansikte. Jag dyrkade dem, slickade länge och väl innan jag tyckte det var dags att belöna Mari för att ha varit så duktig.

Jag knöt loss Mari, ledde henne till vårt sovrum och knuffade hårt ned henne i sängen för att sedan hoppa på. Jag begravde ansiktet i hennes fitta och började bearbeta klittan. Detta hade hon längtat efter i över sju timmar medan hon hade sett vår p-rulle. Mari spände sig snabbt och gned sig mot mig. Även med fylld, igentejpad mun och bakom en mask, hörde jag henne stöna. Svagt, men intensivt.

Så snabbt jag kunde slickade jag nu Maris stenhårda klitta. Hon skakade, men jag behöll henne bestämt på plats, tills hon skakade så våldsamt att jag tappade taget om låren och hon rullade undan. Jag antog att Maris klitta hade blivit för känslig. Jag vände då henne om, tog av masken och av med tejpen. Mari spottade ut trosorna.

– Vad vill du att jag skall göra nu?
ÄLSKA MED MIG! Skrek Mari.

Jag slängde då Mari på händer och knä och bakifrån körde kuken i henne. Hon skrek till när jag trängde in. Jag knullade hårt och snabbt. Och eftersom det hade gått för mig två gånger under de senaste åtta timmarna, kunde jag hålla mig länge. Jag slog emot hennes g-punkt för var stöt och jag hade aldrig hört Mari skrika så, efter att inte ha kunnat göra det under alla dessa timmar.

När det gick för henne en sista gång, greppade jag Maris rumpa och kom.

Jag föll ihop jämte henne och såg hår våt av svett hon var i ansiktet. Jag tog Mari i min famn och hon vilade med huvudet på min axel. Vi somnade så, vaknade mitt i natten då vi gick uti köket och gjorde oss en kvällsmacka, för att sedan återvända till sängen.

Söndagen tillbringade vi i sängen. Vi pratade lugnt och hon mötte nu min blick, mer än förut. Maris kärleksfulla blick och nöjda röst fick mig att förstå hur djup hennes kärlek var för mig. Det gav mig än mer njutning att ta hand om Mari och belöna henne för sitt fenomenala jobb att tjäna mig.