Mogna kvinnor kan!

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!


Efter skilsmässan flyttade jag som 27 åring från centrum till utkanten av staden där jag hyrde en lägenhet med ett rum och kök samt en tillhörande vind med snedtak som jag inredde som sov och arbetsrum. En etagelägenhet kan man säga.

Samtliga fönster gick mot huset rakt över som var likadant. Dessa hus var 2 våningshus och låg cirka 30 meter ifrån varandra. Hade bott där i 1 år och trivdes att vara ensam och fri men trivseln berodde också på att den lilla lägenheten med vind var skitmysig. En dag kom ambulansen till huset rakt över och senare fick jag reda på att den äldre grannfruns man hade avlidit. Hade hejat på grannfrun några gånger både i affären och hemma på p-platsen. Grannfrun hette fru Karlsson och var runt 65 år och pensionär.

Så kom vintern med mycket snö och kyla och det hörde till att man hjälptes åt att skotta även för grannarna som var äldre. En lördag eftermiddag då jag precis skottat färdigt, öppnades ett fönster och det var fru Karlsson som tackade och undrade om jag ville ha en kopp kaffe.

Tackade ja och snart satt vi och fikade. Nu fick jag veta att hon hette Eva och var lite pratsjuk. Hon var lång och välbyggd men inte tjock. Om jag är 1.72cm så var hon säker 1.85cm. Under tiden hon berättar om sin man som gick bort för drygt ett år sedan lägger jag märke till 2 askar med nervlugnande som ligger på fönsterkarmen. Kanske var därför hon ibland sluddrade och kanske inte brydde sig om vare sig hår eller klädsel. Och det var just klädseln som fick mig att bli riktigt intresserad eftersom det kändes oroligt mellan mina ben.

Den grå städrocken var inte helt knäppt fram och en härlig reva blottade kanten på hennes underbyxor. Det som fick mig enormt intresserad var att hon hade den gamla härliga stilen med nylonstrumpor med någon typ av hållare under och detta såg jag när hon sträckte sig upp mot skåpet för att ta fram kaffekopparna. Märkte att hon var lite intresserad av mig dels för att hon var ensam dels för hon kunde kanske dra nytta av mig eftersom det hade blivit eftersatt då hennes man gått bort. Funderade på en anledning att träffa henne igen så jag sa att hon fick gärna hälsa på när jag var hemma och sa att jag hade en flaska körsbärsvin som jag fått för länge sedan. Hon sken upp för hon älskade viner och hon kom gärna och hälsade på om det inte var till besvär. Tackade för kaffet och gick nu upp till mig.

Satt nu i vindsvåningen och smygtittade med kikare ifrån det lilla fönstret ner till hennes kök.

Hon dukade av, öppnade skafferiet och tog fram en flaska vin och hällde upp och smuttade lite då och då. I kikaren såg jag allt mycket tydlig och hon gluttade mot mitt köksfönster då och då men kunde inte se mig då jag var ett steg högre upp. Det hade nu gått en vecka och varje eftermiddag hade hon stått bakom gardinen och spanat när jag kom hem efter jobbet.

Detta störde inte mig för jag spanade ju ofta på henne. I kikaren hade jag nu sett henne i både nattlinne och underkläder och jag hade redan runkat av mig flera eftermiddagar med mitt smygtittande i kikaren på henne. Då det nu var fredag kom jag på den vansinniga idén att gå helt naken i mitt kök så det skulle se ut som att jag kommit från duschen. Bara tanken gjorde att kuken svullnade. Tittade ut genom vindsfönstret, jodå hon satt vid sitt köksbord.

Klädde nu av mig helt naken och gick ner till köket och öppnade en öl och hoppades hon såg mig. Rusade sedan upp och spanade mot hennes kök, jodå hon stod bakom gardinen och hennes vinflaska stod på bordet, Gick ner till köket igen och tog några munnar öl och hade nu ett härligt stånd med fuktad kuk. Tände en cigarett och drack upp resten av ölet och gjorde samtidigt en svepande rörelse över min kuk. Sprang upp till vindsfönstret igen och spanade.

Jodå, nu hade hon fått på sig sina glasögon och jag var 100% säker att hon sett mig naken eftersom hon hela tiden stod bakom gardinen. Plötsligt ringer min telefon så jag rusar ner till köket och svarar. Det blev nu ännu mer spännande för det var Eva. Jag stod nu i köket med min nakna bakkropp mot hennes köksfönster. Hon undrade om hon fick hälsa på en stund och byta några ord kanske. Jodå sa jag, du är så välkommen men jag har nyligen duschat och sedan kommer jag att tillbringa resten av eftermiddagen i min morgonrock så du inte tar illa upp svarade jag. Det stör mig inte alls svarade Eva och tyckte det skulle bli trevligt och att hon skulle komma om en kvart. Jag rusade sedan upp i vindsfönstret igen och spanade och visst, nu smuttade hon på sitt vin , satte upp sitt långa gråa hår där hon gick i sina underkläder. Fan vad kåt jag var och det blev inte bättre när tanken slog mig , Eva är ju 40 år äldre än mig och huvudet längre. En halvtimma senare ringde det på min dörr och jag ropade att hon skulle stiga på. Hon hängde av sig kappan och stegade in i köket. Hon tyckte jag hade det mysigt och satte sig ner vid köksbordet där jag dukat med 2 glas och en flaska vin som jag kryddat med lite vodka samt en skål med färska skalade räkor. Hade även tänt några stearinljus. Hon hade en djärv urringad mörkröd klänning och någon typ av nylons på benen.

Efter någon timma var väl vi lite glada och mer frisläppta pga alkoholen. Hennes längd och ålder gjorde att mina sexuella fantasier for runt i huvudet vilket gjorde att min kuk svullnade från och till. Eftersom vi hade bordet emellan oss så kändes det så hetsande när jag lät morgonrocken glida isär så att kuken blottades utan att hon såg det.

Vi pratade om allt men hon berättade att sex hade hon inte haft på många år pga hennes mans sjukdom och bortgång. Plötsligt känner jag hennes ena långa bens strumpklädda fot på insidan mitt lår men låtsades som ingenting. Hon bad om ursäkt men erkände att hon ville retas.

Ja hon lyckades verkligen för kuken underbordet gav svar direkt med både halvstånd och fuktande. Hon reste sig nu upp och vilket jag gjorde också och kom bakom mig tätt och bakifrån öppnade hon skärpet i morgonrocken, tog sina händer på mina axlar och lät min morgonrock falla till golvet så att jag nu stod där helt naken. Hon tog sitt glas vin i handen och gav mig mitt glas. Sedan tog hon sin lediga hand om min kuk och sa: Kom nu så går vi in i vardagsrummet. Hon liksom drog mig med till rummet genom att hålla i kuken.

Känslan gick inte att beskriva, jag helt naken , hon helt klädd dragande in mig i rummet.

Jag njöt också eftersom hon tog kommandot, vågade inte tänka på hur det här skulle sluta.

Eva fick mig nu att ligga på rygg på soffan, lade en kudde under mitt huvud och sedan satte hon sig på rumsbordet och lade nu upp fötterna på min kuk. Hennes nylonklädda fötter lekte nu med kuken och jag bara blundade och njöt. Efter 5 minuter ställde hon sig upp, lyfte upp klänningen en bit och sänkte sig nu ner mot min kuk samtidigt som hon med ena handen styrde in kuken i fittan. Hon satt nu på mig och hon hade en uppretad ståkuk i sig. Hon viskade för sig själv: äntligen att få mig fylld av äkta vara. Efter en stund rörde hon sig nu i cirkelrörelser med sitt underliv då jag förväntat mig ett juckande men det här var ju minst lika gott. Kände snart hur hennes fitta krampade runt min kuk men då hade hon ett finger smekande sin klitoris så jag förstod att det skulle gå för henne. Detta och tanken att hon inte hade haft några underbrallor på sig gjorde att jag mycket snart skulle komma också.

Men det härligaste av allt, jag kunde spruta på fritt utan att behöva dra ur då Eva pga sin ålder inte kunde bli med barn. För första gången så gick det för oss exakt på samma gång vilket jag inte upplevt förut. Eva satt kvar med kuken i sig och jag kände ju hur den började slappa av och bli mindre. Plötsligt utbrister Eva: tänk vad jag längtat efter detta, hoppas det inte var sista gången. Jag svarade att hon fick knulla mig hur mycket hon ville. Jo tack du svarade Eva men jag vill prova lite andra saker som jag fantiserat och drömt om i säkert 25 år.

Eva reste sig nu sakta och gick till toaletten men själv ville jag vara helt naken resten av tiden.

När Eva kom ut från toa sa hon att den klädseln jag hade nu, den skulle jag alltid ha , ja hon ville ha mig naken jämnt. Jag älskar att gå i bara skrotten sa jag. Vi satt nu någon timma och pratade och jag var lite nyfiken och frågade vad hon hade för drömmar och fantasier men hon svarade att det fick jag se framigenom. Klockan var mycket och då vi båda var trötta så gick Eva till sig. Innan jag somnade på soffan så tänkte jag att Eva kanske trodde jag sov här för hon visste ju inte om mitt sex och sovrum som jag inrett på vindsvåningen.

Till mitt lilla hemliga rum kunde man bara komma till om man gick in i garderoben från hallen och därifrån gick det en trappa upp som jag hade kamouflerat det mycket bra och Eva visste inget då jag inte nämnt det. Innan jag nu somnade fick jag en häftig idé som jag kom att utveckla framigenom. Det gick några dagar och på jobbet beslutade jag mig för parkera bilen där Eva inte kunde se den och sedan gå in i huset på baksidan genom källaren. Jag var nyfiken om hon spanade när jag kom och gick. Jodå, i mitt lilla vindsfönster spanade hon bakom gardinerna. Det hade blivit sommar och dags för första gräsklippning som vi hyresgäster skötte själva mot sänkning av hyran. Tog på en t-shirt, mina djärvt avklippta jeans och ett par träskor. Denna dag hade jag sett att Eva hade en väninna eller släkting hos sig och jag såg att båda spanade in mig då jag klippte gräset. Plötsligt öppnar Eva fönstret och önskar att jag kom in till henne för hon hade väninna på besök som var intresserad av mig. När jag nu gick upp för trapporna tänkte jag, herregud två kvinnor och bara lilla mig , det kan jag inte missa.

Snart visade det sig att Eva hade träffat Britt på 180 föreningen, en förening där kvinnor över 180 cm träffades. Jag slog upp en kopp kaffe till mig och stod nu bredvid Eva då Britt säger att: jasså detta är ditt sexverktyg. Förstod att Eva pratat en hel del om mig och jag kände mig faktiskt lite underlägsen och utsatt men det kändes ändå upphetsande. Eva tar nu handen bakom mina lår och mellan skrevet tills hela hennes hand sluter sig ovanpå jeansen mitt över kukområdet. Ser att båda har delat på en flaska vin då Britt vill låna mig en stund. Min kuk har redan börjat växa känner jag. Eva ber mig gå över till Britt då hon vill forska lite också.

Jag låter de båda kvinnorna helt styra mig och går över till andra sidan bordet. Känner att jag har ingen kontroll över min kåthet men tanken på att jag är ett lovligt byte för dessa kvinnor gör mig både lydig och utan motstånd. Britt tar nu sin hand in i ljumsken och under mina jeansshorts och har nu tagit ett fast grepp om min kuk. Eva småler när Britt nu drar fram min kuk i sidan helt blottad och i full givakt. Ja inte skall den vara innestängd, vi skall väl ha nytta av verktyget säger Britta och Eva håller med. Britta öppnar nu mina jeans som faller till golvet och säger att så skall det se ut. Eva häller nu upp mera vin i glasen och plötsligt tar Eva det fyllda vinglaset och för ner min kuk i vinet , tar upp kuken och suger av vinet.

Detta gör hon några gånger och sedan får jag gå över till Evas sida och hon gör likadant.

Under tiden säger Eva att det är inte alls dumt med vin och korv. Jag njuter enormt och denna vinsugning av kuken gör att jag känner mig helt såld till dessa långa pensionärs kvinnor.

Britta fortsätter att suga och hon gör det hårt då Eva avbryter och säger att nu skall vi ha en fruktcocktail. Ja du skall vara vårt underlägg så att vi slipper onödig disk. Eva för mig till bordskanten och sedan lägger hon mig på rygg med en kudde under huvudet. Britta tar fram 2 pallar där hon lägger upp mina fötter och särar sedan på mina ben. Jag fattar ingenting men det är ju bara att följa med. Nu tar Eva fram vispad grädde och med sked lägger hon en massa klickar ifrån bröstkorg, mage till kuken. Britta garnerar mig med tunna små bananskivor, delade jordgubbar , apelsinklyftor och krossad ananas. Jag hade gärna vilja se mig själv där de nu stod och betraktade mig. Lite levande ljus kanske undrade Britta. Eva tog nu fram 2 långa vita stearinljus och bad mig hålla dom i mina händer, sedan tände hon dom och bad mig hålla ljusen stilla och intill sidorna av min kropp. Detta måste ha varit en syn för gudarna tänkte jag. Det tog nu var sin sked, tog lite grädde från kroppen och en fruktskiva och åt.

Min kuk var både röd och svullen samtidigt som jag aldrig tidigare hade haft ett sådant stånd.

När nu Britta tog lite grädde på skeden och gick in mellan mina ben och duttade grädde på min kuk för att sedan slicka och suga i sig grädden, kände jag att kuken var öm , det kändes som ollonet skulle ramla av. Sedan gjorde Eva likadant och jag njöt enormt då jag visste att de sög i sig min kåtvätska också för kuken rann av kåthet. Efter 20 minuter släckte dom stearinljusen, förde mig in till badkaret där dom båda duschade och torkade av mig.

Sen bar det in i sovrummet där jag fick lägga mig i mitten på dubbelsängen. De tog av sig höfthållare och strumpor så det nu var helt nakna. Sedan tog Eva plats över mig och sänkte sig ner över min kuk halvsittande på knä och förde nu in kuken i sin fitta. Britta satte sig nu på knä över mitt ansikte, drog isär blygdläpparna och sänkte sig ner över min mun och automatiskt började jag slicka hennes clitoris samtidigt som jag juckade. Jag hörde fy fan av Eva samtidigt som jag kände hur hon krampade och visste att det gick för henne. Eva klev av och lade sig på rygg i sängen samtidigt som Britta flyttade ner fittan mot min kuk.

Märkte att Brittas fitta var mer trång för det tog tid innan kuken satt rätt på plats men började genast att jucka. Efter några minuter hör jag Britta skrika nej nej nej! Detta skrikande gjorde att jag nu kom. Britta föll ihop rakt över mig och det var skönt att känna hennes bröst på varje sida ansiktet. Kuken var fortfarande i hennes fitta men snart minskade den i volym och föll ur.

Britta andades hårt och viskade: fan vad skönt!

Ganska snart låg vi under täcket med mig i mitten och det var helt underbart med en kvinna på varje sida. Vi somnade alla tre men vid 8 tiden på morgonen tog jag på mig, skrev en lapp i köket och tackade för en trevlig natt. Sedan gick jag upp till min lägenhet och vaknade inte förrän vis 12 tiden. En ny solig dag och såg nu att Britta lämnade Evas lägenhet för att åka hem. Speglade min kuk i hallspegeln och den var väldigt röd och svullen även om den nu var normal. Vilken kväll och natt tänkte jag, hade aldrig trott att jag kunde tillfredställa 2 kvinnor samtidigt. Det gick några dagar på jobbet och med min kåthet kom fantasin. Så kom helgen och jag spanade i vindsfönstret i mitt lilla hemliga rum. På fredag eftermiddag hade jag gjort klart allt för en träff igen. Såg Eva i sitt köksfönster stående med bakdelen mot mig hällande upp kaffe. Hon stod i vita underbyxor endast och jag njöt av hennes breda höfter. Tog nu telefonen och ringde henne. Hon blev glad när hon hörde det var jag. Frågade om hon hade något att göra för jag skulle vilja visa en hemlighet. Vad spännande sa hon. Jag förklarade att hon måste vara klädd som sist undertill med hållare och strumpor. Det var inga problem, det låter hemskt spännande sa hon. Eva skulle bara duscha så det kunde ta en timma.

Skyndade mig nu att sätta en tavla över vindsfönstret så hon inte anade hur jag smygtittade på henne. Lät mina porrtidningar ligga öppet i den lilla bokhyllan och så även några vhs porrfilmer. Tog upp en flaska vin och några öl och sedan placerade jag ut den anvisningstavlan som jag gjort på jobbet. Så kom Eva och det märktes hur nyfiken hon var där hon stod i min hall. Ögonen dammsög kök och rum. Hon undrade om min lilla hemlighet hade något med sex att göra och jag svarade delvis ja. Jag förklarade att hon inte behövde leta för hemligheten började här i hallen där vi stod. Hon fattade ingenting för det såg ju ut som vanligt menade hon. Bad henne öppna garderobsdörren vilket hon gjorde. Tomt utbrast hon. Jag sa åt Eva att dra undan det svarta draperiet bak i garderoben vilket hon nu gjorde. Hon höll för munnen och tyckte det var helt fantastiskt att gå in i garderoben och komma ut till en smal gång upplyst med spotlights och sedan till höger en trappa med 12 trappsteg till en svart dörr. Herregud, det är ju vinden , vad snyggt du gjort det sa hon. Hela utrymmet från garderoben var målat i svart ifrån väggar till tak och spotlighten gjorde det varmt men hemlighetsfullt. När vi nu kom fram till trappan stod det en OBS lapp i en tavelram på väggen där det om var sin sida var monterat klädkrokar i väggen. Eva började genast läsa: Regler: Det heliga röda rummet får endast inträdas av kvinna i endast i nylons med hållare eller stayups, män helt nakna.

Eva fortsatte läsa: Samtliga bör för reningen hava glest med könshår STOP

Ja det är väl bara att följa reglerna sa Eva och tog nu av sig klänning, bh och underbyxor.

Hade redan tagit av mig min morgonrock och kläderna hängde nu prydligt på krokarna i väggen. Kuken stod redan och när Eva såg att jag var helt rakad mellan benen utbrast hon:

Oj oj, vad häftigt , du ser ju ut som en förvuxen 12 åring. Eva gick nu sakta upp för trappan och jag tätt bakom henne. Det var underbart att bakifrån under se hennes breda höfter, rumpa och de långa benen , en härlig syn må jag lova. När Eva tog tag i dörrhandtaget sa hon att hon kanske inte hade så glest med könshår men jag menade att då får vi rätta till det.

När hon nu kom in i rummet utbrast hon oj vad mysigt, hennes ögon tittade nyfiket runt när hon nu stod på den röda heltäckningsmattan. De 2 värmeelementen gjorde rummet varmt.

Hon satte sig ner i min breda säng och tittade ifrån golv till tak. På det lilla bordet hade jag tänt 5 ljus och här stod en öppnad flaska vin med 2 glas samt några starköl. Jag bad henne resa sig och vi stod nu vid bordet. Tog hennes högra hand och förde den runt hållande i min kuk. Hällde nu upp vin i båda glasen och gav hon ena glaset och sa skål! Det var ljuvligt att hon höll i kuken med ena handen och vinglaset i andra. Jag förklarade nu att hon skulle få gå igenom en reningsceremoni och kontroll för att i fortsättningen ha tillgång till röda rummet.

Eva svarade att hon skulle göra allt för att få vara med mig i röda sexrummet.

Lade nu en handduk på sängen och bad henne lägga sig på rygg som hon gjorde. Tog nu min trimmer, särade på hennes ben och började nu trimma de längre könshåren och sedan minskade nu trimmens klippläge och snart började nu hennes kåtspricka blotta sig. Växlade ner till rakningsläge och snart var hon helt rakad , en underbar syn !

När hon nu reste sig, kände hon med ena handen över fittan och sa att hon kände sig väldigt naken. Eva tyckte det hela var spännande när jag nu sa att det var dags för kontroll av kroppen. Satte mig ner på en pall och drog henne stående mellan mina ben och började nu känna på brösten, magen , rumpa och fittan. Sedan ställde jag mig upp och beordrade henne på knä. Utan att säga något öppnade hon munnen och sög nu min kuk. Under tiden hon sög sa jag åt henne att i detta rum så är det både fittan och munfittan som var hennes aktiva hål.

Efter några minuter fick hon böja sig över sängen med rumpan upp och hon fick nu känna ståkuken glida in bakifrån. När jag knullat henne i några minuter lade jag mig på rygg i sängen och hon fick nu styra in den själv i sin fitta. Sedan lade hon sig över mig och det var underbart att ha hennes hängbröst över mitt ansikte medan jag juckade på. Återigen kom vi båda två samtidigt. Vi låg så här i tio minuter och vilade med kuken fortfarande i fittan.

Sedan tillbringade vi resten av kväll och natten i rummet och i fem år framåt hade jag och Eva de absolut skönaste stunderna sexuellt i våra liv. Tyvärr avslutades vårt förhållande den dagen Eva drabbades av en stroke som tyvärr ledde till att hälften av kroppen blev förlamad.