Skönt med mogen kvinna

1

Diskreta och sexiga träffar i hela landet. En spännande mötesplats!


Jag hade alltid undrat hur det skulle kännas att ha sex med en kvinna. En mogen kvinna. Jag var 18 år och arbetade på en restaurang som servitris. På restaurangen fanns det många kvinnliga gäster som kom ensam dit för att ta sig en dyr måltid, alldeles ensam. Och varje gång blev jag lika nyfiken och dagdrömde om att de var lesbiska och var i ett desperat försök att hitta en ung tjej som var villig för sex.

En kväll då jag arbetade sent i restaurangen, det var ovanligt mycket folk och den vita servitörs skjortan klibbade sig fast mot ryggen. Så öppnades dörren, jag suckade trött. Ännu en gäst. Jag sneglade mot dörren och blicken fastnade på den mogna kvinnan som steg in i restaurangen. Hon var otroligt vacker. Lång, smal, hade slanka ben och en solbrun kropp. Det långa svarta håret hängde ner över hennes smala axlar och de blågröna ögonen mötte min blick. Jag drog ett darrigt andetag när hon med smidiga rörelser började gå mot mitt håll. Ett litet leende lekte på hennes ljuvliga fylligt röda läppar. Jag tittade snabbt ner mot hennes runda stora byst, hon hade en vit tajt klänning som visade exakt alla hennes former. Jag svalde ljudligt, hjärtat bultade av nervositet när hon tog det sista steget för att komma nära mig.

– God kväll, jag undrar om ni har några lediga bord kvar? undrade hon. Rösten var len och fick mig att rysa av välbehag. Rodnande tittade jag snabbt på datorn för att se om det fanns något ledigt bord.

– Du har tur, vi har ett ledigt bord kvar. Kom så ska jag visa er, sa jag professionellt. Och försökte gå med stadiga ben till det lediga bordet.

Jag gjorde en gest med armen och hon satte sig ner. Hon plockade åt sig menyn som fanns på bordet och granskade listan. Medan hon studerade rätterna kunde jag inte motstå att titta om hon hade någon ring på fingret. Ett snett leende klistrade sig fast på mina läppar då jag såg att hon var utan ring. Kvinnan harklade sig för att få min uppmärksamhet, jag höjde rodnande huvudet och mötte hennes djupa blick. Hon beställde den rätt hon hade valt och ville också ha ett rött glas vin med maten. Jag skrev upp beställningen och lämnade bordet med ett artigt leende. Snabbt gick jag till köket och ropade till den tjocka kockchefen att bord sju hade beställt husets specialite och en flaska rött vin. Vinet fick jag redan gå och hälla upp.

– Varsågod, hoppas vinet smakar, sa jag med darrig röst. Då jag hade hällt upp vinet till den vackra mogna kvinnan. Hennes blick mötte min och det kändes som om tiden hade stannat upp. Jag harklade mig och gick tillbaka in i köket för att se om maten var klar.

Det tog inte länge förrän chefen ropade åt mig att ge mat åt bord sju. Full av iver och nervositet tog jag tallriken och gick ut ur köket. Kvinnan tittade genast upp då hon hörde köksdörren öppnas. Hon tittade hoppfullt på maten och drog in doften.

– Det ser gott ut, sa hon ivrigt. Jag ställde ner tallriken med ett leende.

– Smaklig måltid, sa jag.

Plötsligt höjde hon handen och vinkade med pekfingret att jag skulle luta mig ner.

– Ellie, du har varit duktig på att ta hand om mig ikväll. Jag skulle gärna ta hand om dig, men på ett annat sätt, viskade kvinnan. Hennes ögon tindrade lekfullt. Jag drog efter andan och kollade snabbt så ingen hade hört henne.

– H..Hur..menar du? stammade jag fram. Hon fnittrade.

– Jag tror du vet, här ta mitt kort. Och så kommer du förbi när du har slutat arbetet. Om du är intresserad, svarade hon. Jag tog tag i det lilla kortet som hon räckte åt mig. Snabbt stoppade jag ner det i förklädets ficka och nickade på huvudet.

– Vi får se, svara jag retsamt. Och lämnade bordet med en pirrande känsla i kroppen.

Två timmar senare stod jag ensam i omklädningsrummet och bytte från de svettiga servitörs kläderna till rena kläder. Jag studerade min lite mulliga kropp och de inte så stora brösten. Tur att jag hade rakat mig på benen, under armarna och fittan. Det är en härlig känsla att onanera med en len fitta och säkert ännu härligare att onanera någon annans len rakade fitta. Strax kände jag pirret inom mig och tankarna svävade iväg till den mogna kvinnan. Vars namn jag ännu inte visste. Jag tog kortet från förklädets ficka och läste.

– Alejandra, mumla jag. Alejandra, vackert namn på en vacker kvinna.

Jag la kortet i jackfickan och började klä på mig en blå urringad tunika och vita shorts. Sedan rättade jag till sminket som jag alltid hade i handväskan och borstade genom mitt långa ljusbruna hår. Sist men inte minst kletade jag på lite rosa läppglans, smackade med läpparna och log nöjt.

– Alejandra, here i come, sa jag och gick ut ur omklädningsrummet.

Jag vinkade snabbt ”hej då” till chefen och traskade iväg till min mörk röda BMW. BMW:n startade och radion kom på automatiskt, ut ur högtalarna hördes ” Beyonce – all the single ladies”, jag himlade med ögonen. Hur många gånger hade jag inte hört den sången på radion? Före jag spände fast bilbältet tog jag fram det lilla kortet och läste adressen. Fjärilarna vaknade till liv i magen och jag försökte andas normalt då jag väl hade börjat köra till Alejandra. Nyfiken på vad som skulle ske…

En halvtimme senare körde jag upp på en gårdsplan. Framför mig låg ett stort vitt trähus och det lyste i alla fönstren. Jag steg ut ur bilen med darrande ben och började gå uppför trappan som gav ifrån sig ett knarrande läte. Med svettig hand klingade jag på dörrklockan och strax öppnades den.

– Jag tyckte väl att jag hörde en bil, log Alejandra. Hon hade bytt klädsel. Hon bar en nästan genomskinlig rosa tunika, ingen BH syntes till. Allt som fanns under tunikan var vita stringtrosor. Jag slickade mig om läppen och kände hur rodnaden sköljde över mig då Alejandra hade märkt mina blickar. Hon drog mjukt in mig i huset och stängde dörren.

– Kanske Ellie vill ha ett glas vin? undrade hon. Och gick till ett runt vardagsrums bord där en stor flaska rött vin stod. Hon vickade sexigt på rumpan och jag kände pirret i fittan av att se på hennes sexiga rörelser och den runda saftiga rumpan. Hon visste precis hur hon skulle förföra andra. Alejandra räckte mig vin glaset och blinkade med ena ögat. Vi skålade för att vi hade hittat varandra och för vad som skulle hända.

– Kom, sa hon och gick mot en vit lädersoffa. Jag följde med som en vilsen hund. Vi satte oss ner, nära varandra så våra ben då och då rörde vid varann. Varje gång det hände så gick det elektriska stötar genom min kropp. Alejandra studerade mitt ansikte och kropp, jag rodnade och smuttade lite på vinet.

– Du är otroligt söt, kommenterade hon. Efter några sekunders studerande. Jag svalde ljudligt och mötte hennes glittrande blick.

– Oj då, det var längesen jag hörde det..Får väl bara säga, tack detsamma! svara jag blygt. Hon skrattade ett varmt skratt och höjde handen för att smeka mig över kinden. Jag fylldes med värme och ryste av välbehag. Vi titta på varandra i ett ögonblick före båda två lutade sig fram och kysstes. Hennes läppar var gudomliga och hon visste precis hur hon skulle röra tungan i min mun. Jag la ifrån mig vin glaset och satte mig närmare henne. Nu hade allt vett och etikett försvunnit från mitt huvud. Hennes kyssar gjorde mig galen av upphetsning och jag ville bara ha mer och mer. Alejandra började mjukt smeka mig på halsen och ner mot brösten. Hon ryckte lite i tunikan och jag var inte sen att klä av mig den. Hon knäppte vant upp min BH och mina bröstvårtor styvnade genast. Hon började pussa mig på hakan, ner på halsen och ner mot brösten. Försiktigt rörde hon min ena bröstvårta med tungspetsen och jag stönade till. Hon sög in hela bröstvårtan i munnen medan hon med en hand smekte det andra bröstet. Jag la mig ner i soffan så att Alejandra låg överst.

– Mmm, dina bröst är härliga, viskade hon med en hes röst. Jag lät mina händer försiktigt smeka henne in under den tunna tunikan, smekte henne längs ryggen och ner mot den saftigt runda rumpan. Jag grabbade tag i ena skinkan och klämde mjukt. Hennes andetag blev allt mer intensivare ju längre ner mot fittan min hand närmade sig.

– Klä av dig stringtrosorna, mumla jag. Hon lyfte upp rumpan så att jag kunde dra ner stringtrosorna över den. Alejandra sparkade bort dem och fortsatte att slicka och nypa i mina bröstvårtor. Jag smekte med handen och la ena fingret mot rövhålet. Den var liten och tight, jag fortsatte löpa från fingret till fittan. Hon särade på benen och jag kände lite fittsaft som hade runnit ur henne. Snabbt la jag fingret i munnen och sög i mig fittsaften.

– Åh, du smakar underbart, viska jag. Och kände hur kåtheten växte inom mig. Alejandra gav mig en glödande blick som visade tydligt hur upphetsad hon var.

– Jag måste få slicka din fitta nu! kved hon. Och hasa sig ner mot min fitta. Tyvärr hade jag fortfarande shorts på, jag lyfte snabbt på rumpan och hon slet av mig dem. Lika snabbt åkte trosorna av och nu låg jag där. Hel naken med särade ben och en len rakad fitta. Jag kände hur hennes blick brände över hela kroppen, hon lutade ansiktet ner mot fittan och drog in doften av mitt våta kön. Alejandra slickade sig om läpparna och såg nöjd ut. Hon började massera min klitoris med pekfingret och långfingret. Jag stönade till av hennes behandling. Plötsligt stack hon in ett finger långt in i mig och jag flämtade överraskat. Hon började pulla mig hårt samtidigt som hon slickade min klitoris. Min kropp spände sig som en brygga och jag kände att orgasmen var på väg.

– Ahh, sluta inte! Mera, mera! flåsa jag. Och tryckte fittan mot hennes fingrar och tunga. Alejandra log retsamt och slutade.

– Inte ännu, jag vill testa en grej. Hon steg upp och sprang snabbt iväg till ett annat rum och lika snabbt kom hon tillbaka. I handen höll hon en stor strap on. Bandet som hon skulle knyta runt sig var av svart läder och dildon var rosa. Hon la fast det runt sig själv och dildon pekade rakt mot min fitta. Den var ganska stor, jag drog ett djupt andetag och försökte att inte spänna kroppen.

– Nu ska jag knulla dig, min lilla slyna! sa hon högt. Hon flina och la sig över mig, jag kände dildon som smekte mig från klitoris till hålet. Alejandra mötte min lite rädda men samtidigt kåta blick och nickade på huvudet. Strax där efter kände jag trycket då dildon töjde på mitt hål, jag flämtade och juckade mot det. Eftersom jag var otroligt våt så gick det bra. Dildon gled in och Alejandra ökade farten. Hon smekte mina bröst på samma gång hon knulla mig. Jag skrek av välbehag och kände hur orgasmen var påväg.

– Snabbare! kved jag och grabbade tag i soffan. Alejandra var inte sen att reagera, hon knullade mig med snabba och smidiga rörelser. Jag kunde inte behärska mig längre, jag skrek ut min orgasm. Alejandra drog ut dildon, slet den av sig och nästan dök ner till min fitta för att slicka mig ren efter orgasmen. Jag andades tungt och kände hur fittan pulserade efter orgasmen. Den hade aldrig varit så intensiv förr och gjort mig så utmattad.

– Så, nu är det din tur att behaga mig, sa Alejandra hest. Vi bytte plats så att hon låg på rygg i soffan och jag befann mig nere vid hennes våta fitta. Jag drog med fingret upp och ner längs fittläpparna och smekte försiktigt klitorisen. Det var nytt för mig att röra en annan kvinnas kön, och det var häftigt och spännande. Väldigt upphetsande också! Försiktigt lutade jag mig framåt och kände doften av hennes fittsaft. Jag räckte ut tungan och rörde med tungspetsen på klitorisen. Det var en konstig men härlig känsla, jag sög in klitorisen och hörde hur Alejandra stönade av välbehag. Jag stack in ett finger djupt i hennes hål, hon var mycket våt så jag stack in ett till finger. Det var inga problem. Hon små juckade mot mina fingrar och jag ökade farten, hennes stön blev högre och jag började slicka hennes klitoris. Hon korsade sina ben över min rygg och tryckte mitt ansikte närmare hennes underbara fitta som glänste av fittsaften.

– Sluta inte! Sluta inte! Jag kommer snart! skrek hon. Jag stack in ytterligare ett finger i henne. Hon stönade högt då jag naffsa försiktigt på hennes klitoris och sög sedan in den med kraft i munnen. Det gjorde henne galen av kåthet och jag kände hur hennes våta fitta började pulsera kraftigt. Alejandras stön blev intensivare och några sekunder efteråt kände jag något vått som forsade mot handen. Alejandra slappnade av och pustade utmattad. Jag drog ut fingrarna, slickade på dem och slickade sedan hennes fitta ren.

– Vad duktig du var Ellie, sucka hon nöjt. Hon satte sig yrt upp i soffan, tog ett stadigt tag om mitt ansikte och gav mig en passionerad kyss. Vi tittade länge på varandra och log nöjt. Båda visste att detta var första men garanterat inte sista gången vi skulle ha det skönt …