Smygtitt på campingplats

Sommarnatten är varm och jag sitter i min hyrda husbil på en campingplats någonstans i Mellansverige.
Jag har tagit några kalla öl och bestämmer mig får att ta en liten promenad runt campingens ytterkant för att få lite frisk svensk sommarluft.

Jag går förbi ett tält som står i det norra hörnet av campingen. Lite i skymundan och avsides. Det kan inte vara mer än plats för 2-3 personer i det. Först tar jag ingen notis om det men reagerar när en kvinnas låga kvidande hörs i sommarnattens övriga ljud.

Jag tar en noggrannare titt och låter mina ögon vänja sig med ljuset. Dom har en lampa av något slag tänd där inne. Jag ser svaga skuggor som rör sig först, sedan skarpare eftersom mina ögon vänjer sig med omgivningen.

Jag ser att hon antagligen är underst, killen ligger över henne i en missionärsställning. Jag ser hur han sakta roterar och stöter mot hennes bäcken, båda andas i takt.

Jag blir nu nyfiken och smyger närmare, mörkret runt mig skyddar mig och deras lampa gör att omöjligt kan se mig.

Jag står nu så nära att jag helt tydligt kan höra varje ljud dom gör. Kvinnan andas tungt och gör små kvidande läten varje gång mannen tränger in helt i hennes sköte.

Jag ser igenom duken hur han kysser hennes bröst och smakar hennes bröstvårtor. Hur han sakta kysser hennes läppar som antagligen är helt röda och varma.

I min iver att se mer nuddar jag duken och ett lätt ”ritsch” hörs, som när man drar fingrarna över en vindtät jacka. Allt stannar upp! Jag får panik och funderar på om jag skall springa allt vad jag kan eller vara kall och stå kvar.

Jag väljer det sista, jag står helt tyst kvar. Paret i tältet ligger helt tysta i något som säkert bara var några sekunder men känns som en evighet för mig.

Dom viskar något ohörbart, sedan kommer dom sakta igång igen. Jag känner hur mitt hjärta slår så hårt i mitt bröst att jag tror det skall hoppa ur.

Efter cirka 20 sekunder så är dom igång igen och har glömt att runtom igen.
Plötsligt snurrar dom runt och nu sitter kvinnan ovanpå mannen. Hon har otroligt runda och fasta bröst. Det är omöjligt att uppskatta åldern på dom eftersom det är enbart svaga konturer, men hon ser vacker ut. Sakta rider hon mannen som nu andas tungt. Han tar henne på brösten och klämmer dom hårt, hon kvider och stönar tungt.

Hon för ner sin vänstra hand och börjar smeka sin egen fitta medans hon sakta rider vidare. Hon har långt brunt hår och det ser ut att falla vackert ner på hennes rygg när hon rider.

Det hörs ett lätt klappande varjegång hon trycker sig ner över mannens kuk, hon har ökat farten lite granna. Dom blir mer och mer taktfasta och nu kan jag inte hålla mig längre.

Jag tittar mig omkring för att försäkra mig om att ingen finns i närheten. Det ser ut som kusten är klar, jag tar fram min kuk som nu är stenhård och börjar sakta runka.

Plötsligt kliver hon av och glider sakta upp över mannens mage och bröst, hon placerar sig över hans ansikte och låter hans tunga sakta reta henne. Hon håller ett fast tag runt en av de två tällpinnar som kåller deras tält uppe. Vid varje ryck hennes kropp gör när han kommer åt hennes heta punkter så rycker även hela tältet till. Som en förlängning av hennes egen kropp.

Hon har nu sin bröstkorg mot kortsidan på tältet, tältpinnen måste vara mellan hennes bröst. Jag tittar runt hörnet och biter mig i läppen när jag skuggorna av hennes bröstvårtor trycka mot tältduken. Jag för handen mot dom och stannar bara ett par millimeter ifrån dom. Jag är så nära att jag skulle lätt kunna nypa i dom. Men jag får inte avslöja mig, det hade blivit för pinsamt.

Hon stönar nu högre och jag hör hur hon är nära att komma, men hon är inte redo än. Hon glider sakta ner och börjar nu suga mannens kuk som fortfarande verkar vara stenhård. Eftersom tältet inte är så långt så hamnar nu hennes runda rumpa mot den gaveln som är öppningen på tältet när hon kryper ner för att suga. Jag smyger sakta runt och står nu och ser hennes två skinkor sakta rotera mot duken i takten hon suger mannen.

Mannen stönar tungt när jag ser att hon sväljer hans kuk långt ner i halsen. Hon har en bra takt och det verkar som det inte är första gången hon gör detta.

Min kuk är nu redo att komma men jag kan bara inte komma, jag skulle avslöja mig direkt.

Kvinnan glider sakt på mannens kuk igen och för in den i sin fitta, hon stönar högt när den tränger in i henne.

Jag kommer på att dom flesta tält har ju någon sorts ventil med myggnät? Jag smyger runt till andra sidan av tältet och mycket riktigt, där finns en ventil. Jag sätter mig på huk och ser nu hennes ansikte helt klart, hon är mycket vacker!

Hon har rödlätta kinder och mörka ögon som från och till sluter sig av njutning. Nu ökar takten igen och jag ser hur kvinnan sakta öppnar munnen. Halsen och bröstet spänner sig lite och man märker att något är på gång. Jag runkar sakta och bestämmer mig för att ställa mig upp när jag kommer så jag inte ramlar över tältet.

Plötsligt säger kvinnan att hon tänker komma. Mannen grymtar medhållande, dom verkar få glädjen att komma tillsammans.

Dom håller ändå igen känns det som för dom skriker inte så som jag trodde dom skulle göra. Jag ställer mig upp när dom kommer och sprutar själv rätt över myggnätsventilen. Biter mig hårt i läppen för att inte avslöja mig. Direkt efteråt så sätter jag mig på huk igen och tittar in i ventilen. Kvinnan sitter kvar och småskakar lite. Jag ser hur min sperma rinner ner för myggnätet och det ser nästan ut som den rinner över kvinnans ansikte och bröst. Hon sitter med ögonen slutna och bara njuter ser det ut som.

Lampan släcks i tältet och jag smyger mig sakta därifrån. På morgonen ser jag dom packa ner tältet och jag ler lite när dom går förbi min husbil med sina cyklar.
Jag vinkar till dom och önskar dom en fortsatt trevlig semester. Dom vinkar tillbaka och ser glada ut. Kvinnan är verkligen vacker och ser ännu bättre ut än jag trodde.

Jag kommer aldrig se dom igen men minnet kommer leva med mig resten av livet.

Ha en trevlig campingsemster!