Sexuellt undergiven dam

Naken Sexuellt undergiven dam
Vill ni hjälpa mig att uppfylla min fantasi om att bli ordentligt omhändertagen av 2 dominanta män? Jag som söker är 45 år, slank och söt. Tänder på att vara sexuellt undergiven i en lite hårdare sexlek (dock UTAN inslag av wet, djur, blod och annat läskigt!)

Vill träffa 2 män som redan känner varandra (viktigt med samspel!) och vet hur den andre funkar, 30-50 år med fördelaktigt utseende (ansiktsbild på båda innan träff är ett måste!) som tillsammans vill ta hand om en följsam ung tjej vid hotellträff el dyl. Tycker om hårda tag, gärna med inslag av spanking.. ev bondage, ordergivning mm. Vill även testa på diverse leksaker (stavar, buttpluggs) och lära mig njuta mer av analsex där jag är novis.. Ställer hårda krav på ”rätt” personer för att genomföra detta men lovar mycket i utbyte.

Hör av er till mig OM ni stämmer in på kraven – i annat fall svarar jag troligtvis inte.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *