Svensk fru söker seriös KK

Svensk fru söker seriös KKSvensk fru söker dig som är vältränad. Krav att du har minst 19 cm där nere:)
Jag söker en man som är dominant och tar för sig i sängen:) Söker dig som vågar vara med på film och som ej är kameraskygg då jag kommer att filma när vi har sex så att jag kan visa upp vad vi gjort för min man när jag kommer hem från vår träff så är du inte bekväm framför kameran du nog ej rätt man för oss. Självklart är filmen endast för privat bruk o inget annat.

Jag kan ej ses hos mig utan träff sker hos dig eller på hotell. Har ej kik så du behöver inte fråga om det!

Skriv en kort presentation om dig så får du svar snabbare från mig. Tack för alla underbara träffar jag fått uppleva ni som träffat mig. Ni vet vilka ni är:)

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *