Trevlig och bra kk efterlyses

Tjej letar efter kkJag efterlyser en trevlig och bra kk för träffar hyfsat regelbundet. Det är väldigt viktigt att kemin stämmer och att vi kan umgås både i och utanför sängen. Jag vill inte träffa någon som kommer till mig för en snabbis och sedan ”tömmer och glömmer” och sedan drar iväg. Utan vi ska båda vara måna om att båda njuter tillsammans när vi ses.

Jag gillar när man ses och man umgås innan sexuella leken i sängen (eller utanför) som t.ex lagar middag ihop och man retar lite varandra sexuellt som smeker och man får varandra upphetsade. Sedan blir sexet den härliga efterrätten ? Jag vill även att man kan sova över hos varandra om det känns rätt för båda två, för då kan man sexa även på natten och/eller på morgonen. Vi ska respektera varandra och ha öppen dialog och vara ärliga. Du ska vara singel, behöver inte vara vältränad men heller inte kraftig.

Du bör vara mellan 30 och 55 år. Vart du bor är inte viktigt men gärna söder om stan (lättare att få till träff). Får du inget svar så är det kanske inte dig jag söker. Ha det gött!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *