Vill du ha kvinnligt sällskap?

kvinnligt sällskap söker sexSka du till mina trakter, till småländska ostkusten? Vill du ha kvinnligt sällskap? Har en dröm jag vill uppleva som du kanske kan uppfylla? Jag vill ”ragga” upp dig på ditt hotell… Få förföra dig.. Eller så raggar du upp mig. För en het natt tillsammans men jag håller i taktpinnen till en början. Inget med förnedring att göra! Älskar mötet som leder till något sensuellt och sexigt. Känner du dig träffad? Vad jag söker är

* man 30-50 år ca
* renlig och doftar gott
* som älskar stora, tjocka och mulliga kvinnor
* som tycker om att jag får förföra dig på hotellrummet
* att jag får styra i första akten
* du ska ha ett fint yttre OCH ett fint inre… Ler…
* längd +175 cm ca
* normal vikt plus ngt mer (jag som annonserar och väljer det jag tänder på)
* EMPATISK
* orka mycket och länge

Känner du dig träffad? Hör av dig… Aktuellt i slutet av oktober månad för träff.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *